Zoeken naar bij mijne thuis

Uw zoekactie voor bij mijne thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kiekeboe 27 jaar Limburg - Lummen
Op zoek :)
Goedemiddag, graag wil ik via deze weg op zoek gaan naar een fantasie van mij, ikzelf man van 27 die graag eens een man wil pijpen, let op ik heb geen ervaring maar ik wil het gewoon van mijn bucketlost schrappen, ikzelf ben 1m85 en weg om en beide 100kg dus ben geen mager ventje, oudere mannen zeker welkom, discretie en hygiëne vereist natuurlijk, ook rekening houdend dat dit 1malig zal zijn, graag een berichtje bij interesse eventueel met (onherkenbare) foto als het mogelijk is :)  
Mike 26 jaar West-Vlaanderen - Waregem
voor nu wie is snel
Ik 26j nu vrij voor jong en oud ben top kan niet ontvangen , bij wie mag ik nog langskomen of cardate of bos ergens Ik tong pijp lik laat pijpen rimmen  
Bi Man 65 64 jaar Antwerpen - Schoten
Bi Man 65 Schoten
Verzorgde intiem geschoren single bi man 65 j / 1.80 m / 94 kg / 17 x 4, (roker) zoekt man vanaf 55 tot 70, liefst groot geschapen en / of hevige spuiters. Ik hou van kijken en bekeken worden, soft sex, samen rukken, pijpen bij het kijken van porno. Ik kan overdag ontvangen. Eveneens locaties van buiten sex plaatsen in of rond het Antwerpse mag ook. Reactie met een foto van uw gereedschap. Gevraagd als geboden discretie! Reactie + foto met lul.  
Naaktslet 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Naaktslet bij u, ook voor bi koppel
Ook voor ouder. Ik verplaats enkel. Ik kom naakt en ik laat mij langdurig likken en zuigen. Niet neuken. Ik doe zelf niets met u. Ik ben passief onderdanig. Jij blijft liefst in kleding. Ben single bi gezonde stijlvolle man intiem kaal geschoren. Geen xl. Hygiëne. 180/85kg. Niet zeer slank, niet volslank. Normaal gebouwd dus. Ook voor mm contact in het bijzijn van de dame. Geef uw stats en leeftijd en woonplaats.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
vroeger was het beter
Hallo, ben 50 jarige hetero man gelukkig gehuwd. De laatste jaren heb ik last van herinneringen uit mijn jeugd met jongen uit sportclub waar we toen lid van waren(beide 14).Alles verliep zonder veel woorden maar vonden het allebei lekker. Zou dat nog eens willen herbeleven met man die het ook vroeger gedaan heeft. Weet zeker dat ik niet de enige zal geweest zijn (de jaren 80 weetjewel). Als je hetzelfde gevoel hebt kunnen we misschien eens praten en dan zien we we verder. Niet afspreken met vreemde man,aanbellen,broek uit en vozen maar,brr.anyway bij interesse hoor ik het wel. Liefst tussen Gent en Antwerpen. groetje Koen,  
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate met kans op ...
vast contact, ik zelf bi 45 struise, weinig behaarde versabottom. Ervaren en zoek bij voorkeur een rijpere man voor regelmatige stomende dates bij klik. Veel bespreekbaar maar altijd met wederzijds respect, hygenië en discretie. Voor de rest is het motto alles kan, niks moet.  
Discreet 39 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie komt als vertegenwoordigerkoerier/technieker langs met extra service?
Je belt aan en ik doe open. Bij ons gesprek overtuig je me van je product of je dienst. Ik word geil en jij laat merken dat je wel meer wil dan een gesprek. Wie heeft zin in een geile afspraak? Geen fake en 100% discreet aub!  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Mlb 43 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren (jong) uitziende gast van 43 zoekt twink
Heej, ben onervaren, zoek twink gast, samen chill iets drinken bij mij thuis, kussen, strelen, samen douchen, pijpen... eerder soft (heb ook wel voetenfetish :p). Enkel Mechelen, no face, no date...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10